Бали добра

26 Квітня 2021

Люди літнього віку витрачають майже всю свою пенсію на ліки та сплату за житлово-комунальні послуги. Часто вони не мають змоги придбати навіть найнеобхідніше – продукти харчування та засоби гігієни. І далеко не всі бабусі з дідусями мають рідних, які можуть допомогти. Та можемо допомогти ми з вами.

«Фора» вирішила підтримати програму «Гідна старість» благодійного фонду «Let’s help». Ми створили благодійний проект «Бали добра», де кожен гість магазинів Фора може допомогти самотнім бабусям та дідусям придбати найнеобхідніше. Для цього потрібно зробити кілька дуже простих кроків:

1. Обрати розділ «Бали добра» у мобільному додатку Фора.
2. Обрати благодійну кампанію.
3. Обрати кількість балів та натиснути на кнопку «Перерахувати».

Накопичені завдяки проектові бали конвертуються в бонуси, відповідно до правил програми Фора club. Всі бонуси благодійний фонд  використає на придбання продуктів та засобів гігієни малозабезпеченим людям поважного віку або для бабусь і дідусів, що проживають у геріатричних пансіонатах.

Програма «Гідна старість» МБФ «Let’s help» – це програма якісних змін життя для літніх людей. Фонд опікується людьми похилого віку у 142 геріатричних пансіонатах та самотніми малозабезпеченими бабусями й дідусями, що проживають самостійно (близько 10 000 осіб).

Офіційні правила "Бали добра".

Національна мережа магазинів біля дому «Фора» працює на ринку України з 2002 року і входить до торгово-промислової групи Fozzy Group. Станом на січень 2021-го мережа нараховує 265 магазинів у понад 70 населених пунктах України, включаючи преміальний food market Favore та інтернет-магазин shop.fora.ua.