Бали добра

26 Квітня 2021

Згідно з даними Державної служби статистики, на початок 2020 року в Україні зареєстровано 8 535 000 пенсіонерів на віком. Середній розмір призначених місячних пенсій для них на 01.01.2020 становить 3064,8 грн. 80-85% пенсії люди похилого віку витрачають на сплату за житлово-комунальні послуги та ліки. Часто вони не мають змоги придбати навіть найнеобхідніше – продукти харчування та засоби гігієни. І далеко не всі бабусі з дідусями мають рідних, які можуть допомогти. Та можемо допомогти ми з вами.

«Фора» вирішила підтримати програму «Гідна старість» благодійного фонду «Let’s help». Ми створили благодійний проект «Бали добра», де кожен гість магазинів Фора може допомогти самотнім бабусям та дідусям придбати найнеобхідніше.

«Піклування про наших літніх гостей для Фори вже традиція. В 2016 році ми запровадили програму «Турбота», завдяки якій пенсіонери та люди з особливими потребами мають змогу придбати товар за зниженими цінами. А проект «Бали добра» – це можливість для кожного з нас долучитися до піклування та зробити життя самотніх літніх людей більш комфортним», – зазначила директор з маркетингу мережі «Фора» Лідія Боназзі.

Щоб долучитись до проекту, потрібно зробити кілька дуже простих кроків:

1. Обрати розділ «Бали добра» у мобільному додатку «Фора».
2. Обрати благодійну кампанію.
3. Обрати кількість балів та натиснути на кнопку «Перерахувати».

Накопичені завдяки проектові бали конвертуються в бонуси, відповідно до правил програми Фора club. Всі бонуси благодійний фонд  використає на придбання продуктів та засобів гігієни малозабезпеченим людям поважного віку або для бабусь і дідусів, що проживають у геріатричних пансіонатах.

«Ми у Let’s Help вже 6 років системно покращуємо життя людей літнього віку. І завжди раді, коли до допомоги долучаються відповідальні бізнеси. Ми щиро вдячні «Фора» за постійну підтримку.

Проект «Бали добра» дає можливість допомагати бабуням та дідуням в один клік прямо у додатку. Чим простіше допомогти, тим більше благодійників долучаються, а отже ми зможемо підтримати ще більше самотніх літніх людей по всій Україні», – зазначила Ольга Бондаренко, голова БФ Let’s Help.

Програма «Гідна старість» МБФ «Let’s help» – це програма якісних змін життя для літніх людей. Фонд опікується людьми похилого віку у 142 геріатричних пансіонатах та самотніми малозабезпеченими бабусями й дідусями, що проживають самостійно (близько 10 000 осіб).

Офіційні правила "Бали добра".

Національна мережа магазинів біля дому «Фора» працює на ринку України з 2002 року і входить до торгово-промислової групи Fozzy Group. Станом на січень 2021-го мережа нараховує 265 магазинів у понад 70 населених пунктах України, включаючи преміальний food market Favore та інтернет-магазин shop.fora.ua.