Благодійна Київщина-2019

17 Серпня 2020

Мережа Фора стала лауреатом премії «Благодійна Київщина-2019». Фора посіла 3-тє місце в номінації «Благодійність неурядового сектору».

11 серпня Асоціація благодійників України оголосила переможців та лауреатів регіональної премії «Благодійна Київщина-2019». На конкурс було подано 212 заявок в Києві та Київській області. Серед них комісія обрала кращих у 8 номінаціях.

Мережа «Фора» розвиває благодійний проект «Серце б’ється завдяки…». Проект спрямований допомогти дітям із вродженими вадами серця. Кошти, зібрані в рамках проекту, використовуються для проведення ендоваскулярних операцій дітям. «Серце б’ється завдяки…» був заснований у 2017 році. За цей час відбулось 6 хвиль проекту, зібрано понад 1 млн грн і проведено операції на серці 18 дітям.

Конкурс «Благодійна Київщина» цього року проводився втретє. Минулого року Фора стала переможцем у номінації «Благодійна акція».

Мережа магазинів біля дому «Фора» належить до торгово-промислової групи компаній Fozzy Group. На ринку України «Фора» працює з 2002 року. На сьогодні мережа «Фора» – це близько 250 магазинів у понад 70 населених пунктах України. «Фора» постійно працює над розширенням спектру послуг та над рівнем сервісу для своїх гостей.