Фора придбала 28 000 захисних костюмів для медиків

05 Травня 2020

В рамках благодійної допомоги в боротьбі з Covid-19 мережа Фора придбала 28 000 захисних костюмів для медпрацівників.

3 травня вантаж із засобами захисту прибув в Україну. З аеропорту захисні костюми потраплять на склад Фори, а звідти – в лікарні, що беруть участь в боротьбі з вірусом. Розподіл захисних костюмів по медзакладах буде відбуватись із допомогою Благодійного фонду «Пацієнти України». Наразі списки медичних закладів фіналізуються, і найближчим часом вантаж буде відправлено за призначенням.

Мережа Фора виділила 20 000 000 грн на боротьбу з вірусом. Майже всю суму спрямовано на закупку засобів захисту для медиків. Частина коштів піде на продуктові набори тим, хто опинився у надскладних життєвих обставинах.

Мережа магазинів біля дому «Фора» належить до торгово-промислової групи компаній Fozzy Group. На ринку України «Фора» працює з 2002 року. На сьогодні мережа «Фора» – це близько 250 магазинів у понад 70 населених пунктах України. «Фора» постійно працює над розширенням спектру послуг та над рівнем сервісу для своїх гостей.