Мережа Фора запускає 10 хвилю благодійного проєкту «Серце б’ється завдяки…»

14 Січня 2022

Новий рік – час, коли чудеса трапляються щосекунди. З 15 січня у Форі стартує нова хвиля благодійного проєкту «Серце б’ється завдяки…». Це вже десятий раз Фора збирає кошти для допомоги діткам із вадами серця. Цього разу партнером проєкту стала ТМ «Яготинське для дітей». А також незмінним благодійним партнером є «Український фонд допомоги».
1 грн з кожної одиниці продукції ТМ «Яготинське для дітей» буде перераховано до благодійного фонду та використано для проведення операцій дітям із вродженими вадами серця. Акція триватиме до 15 лютого 2022 р.
Операції для дітей будуть проводитись у кращих спеціалізованих клініках України — в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова та в Інституті серця в м.Київ.
Кожний гість магазину Фора є частиною великої справи, бо позаду 9 хвиль акцій, завдяки яким ми зібрали 1 838 205 грн і закупили імпланти для 28 діток.
Приєднуйтесь до акції, яка може врятувати життя дітей з вадами серця прямо зараз!

Довідка: в Україні щороку народжується понад 4000 дітей із вродженими вадами серця. Більшості з них необхідна операція. Клінікам не вистачає коштів із держбюджету, щоб надати допомогу кожному, хто цього потребує.