Мережа Фора запускає 9 хвилю благодійного проєкту «Серце б’ється завдяки…»

01 Жовтня 2021

З 1 жовтня у Форі стартує 9 хвиля благодійного проєкту «Серце б’ється завдяки..». Партнером проєкту стала ТМ «Садочок». А також незмінним благодійним партнером є «Український фонд допомоги».

З кожної проданої пачки соку або нектару ТМ «Садочок» ( 200мл,500 мл, 1,93 л) - 1 грн буде перерахована до благодійного фонду. За кошти, зібрані завдяки проектові, Український фонд допомоги придбає обладнання для проведення ендоваскулярних операцій дітям із вадами серця. Зокрема, імплантів-оклюдерів, стентів та кондуїтів. Акція триватиме до 31жовтня.

Операції для дітей будуть проводитись у кращих спеціалізованих клініках України — в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова та в київському Інституті серця.

Кожний гість магазину “Фора” є частиною великої справи, бо позаду 8 хвиль акцій, завдяки яким ми зібрали 1 701 630 грн і закупили імпланти для 24 діток.

Тільки за 8-хвилю (з 15.12.20 – 15.01.21) було зібрано 446 384 грн, на ці кошти було проведено операції п’ятьом діткам.

Довідка: в Україні щороку народжується понад 4000 дітей із вродженими вадами серця. Більшості з них необхідна операція. Клінікам не вистачає коштів із держбюджету, щоб надати допомогу кожному, хто цього потребує.