Мережа Фора запускає нову хвилю благодійного проекту «Серце б’ється завдяки…»

14 Вересня 2020

З 15 вересня у Форі стартує вже сьома хвиля благодійного проекту «Серце б’ється завдяки..». Партнером проекту стала ТМ «Яготинське для дітей»». А також незмінним благодійним партнером є «Український Фонд допомоги».

З кожної проданої одиниці продукції ТМ «Яготинське для дітей», 1 грн буде перерахована до благодійного фонду. За кошти, зібрані завдяки проектові, Український фонд допомоги придбає обладнання для проведення ендоваскулярних операцій дітям із вадами серця. Зокрема, імплантів-оклюдерів, стентів та кондуїтів. Акція триватиме до 15 жовтня.

Операції для дітей будуть проводитись у кращих спеціалізованих клініках України — в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова та в Київському Інституті серця.

Проект «Серце б’ється завдяки…» був створений у вересні 2017 року. Під час шести попередніх хвиль проекту було зібрано 1 008 736 грн і проведено ендоваскулярні операції на серці 18 маленьким дітям.

Довідка: в Україні щороку народжується понад 4000 дітей із вродженими вадами серця. Більшості з них необхідна операція. Клінікам не вистачає коштів із держбюджету, щоб надати допомогу кожному, хто цього потребує.