Мережа магазинів Фора запустила проект доставки продуктів «Купуй вдома»

13 Квітня 2020

Тепер Гості мережі можуть придбати продукти онлайн. Для цього потрібно перейти на сайт https://fora.prom.ua, обрати бажані товари, і протягом 3-х годин кур’єр доставить замовлення.

Замовити у Форі можна близько 800 позицій, серед яких свіжі овочі та фрукти, м’ясо, риба, хлібобулочні вироби, молочні продукти, а також піца та бургери власного виробництва, засоби гігієни, товари для дому та багато іншого. До того ж асортимент продукції поступово розширюється.

Наразі послуга доступна в Києві, Борисполі, Броварах, Ірпені, Вишневому, Софіївській та Петропавлівській Борщагівці. Та ми активно працюємо над тим, щоб найближчим часом з’явилась можливість здійснювати доставку в усіх регіонах роботи магазинів Фора.

Проект вдалось реалізувати завдяки нашим надійним партнерам компанії Justin та порталу Prom.ua.

Найближчими днями ми будемо готові запропонувати нашим гостям можливість покупки продуктів із Фори ще й на сайті shop.justin.ua.

Довідка

Мережа магазинів біля дому «Фора» належить до торгово-промислової групи компаній Fozzy Group. На ринку України «Фора» працює з 2002 року. На сьогодні мережа «Фора» – це близько 250 магазинів у понад 70 населених пунктах України. «Фора» постійно працює над розширенням спектру послуг та над рівнем сервісу для своїх гостей.