Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності

08 Грудня 2020

Мета -  вибір на конкурсних засадах суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов'язкового аудиту фінансової звітності. Завдання – надання послуг з обов'язкового аудиту фінансової звітності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФОРА», як підприємства, що становить суспільний інтерес, складеної станом на та за рік, що закінчуються 31.12.2020 та 31.12.2021 відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

Термін надання послуг – до 01 червня 2021 року (для послуги з аудиту за 2020 рік), до 01 червня 2022 року (для послуги з аудиту за 2021 рік). Учасники конкурсу мають відповідати критеріям та вимогам, встановленим Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» та Розділом 4 Порядку проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов'язкового аудиту фінансової звітності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФОРА» (надалі – Порядок).

До участі у конкурсі не допускаються суб’єкти аудиторської діяльності, які: - не відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність»; - подали до участі в конкурсі документи із порушенням строків, встановлених цим оголошенням; - подали до участі в конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію. Дата початку проведення конкурсу – 15 грудня 2020 року. Строк подання документів для участі в конкурсі – до 18 грудня 2020 року 23:59 включно.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати:

1. Лист в довільній формі на участь в конкурсі, із зазначенням інформації щодо суб’єкта аудиторської діяльності (найменування, ідентифікаційний код, контактна інформація, виконавчий орган та контактна особа).

2. Копії свідоцтва про державну реєстрацію, статутних документів та передбачених законодавством України ліцензій, свідоцтв, сертифікатів.

3. Підтвердження відповідності вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» та Розділу 4 Порядку.

4. Комерційну пропозицію.

Документи для участі в конкурсі необхідно надіслати на електронну пошту: y.tantsura@fora.ua   Контактна особа -Танцура Юлія.

Результати конкурсу будуть оголошені Аудиторським комітетом до 22 грудня 2020 року. Учасники конкурсу будуть повідомлені про результатами розгляду направлених ними документів для участі в конкурсі електронною поштою.

З порядком проведення конкурсу ТОВ «Фора» можна ознайомитися тут.